50 irisų reiks:
Rudasis cukrus - 500 g
Pienas - 100 ml
Grietinė - 100 ml
Sviestas - 20 g
Medus - 2 valg. šaukšt.
Vanilinis cukrus - 1 valg. Šaukšt.
Aliejus - 1 valg. šaukšt.
paruošimas
1. Visus ingredientus sudėkite į puodą ir kaitinkite ant mažos ugnies, kol cukrus ištirps ir masė
ims tirštėti. Pavirkite 5 minutes. Leiskite atvėsti.
2. Paimkite maždaug 20x20 cm dydžio skardelę, ištepkite aliejumi ir į ją supilkite išvirtą
karamelę. Dėkite į šaldytuvą ir leiskite sustingti.
3. Išimkite iš skardelės ir supjaustykite.
2009 m. lapkričio 25 d., trečiadienis
naminiai irisai
Pranešimą parašė draugykia ties 09:34
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
1 komentarai (-ų):
Pabandysime;)
Rašyti komentarą